Main Page Sitemap

Uthyrning ljud göteborg


uthyrning ljud göteborg

leverantörer kontaktar Användaren genom systemet. Valfritt att hyra den utrustning som passar arrangemanget. Hantering av persondata på webbplatsen, när du registrerar en förfrågan på Servicestart ger du ditt samtycke till att Servicestart sparar och delar med sig av dina kontaktuppgifter (namn, email och telefonnummer) till de tjänsteföretag som önskar kontakta dig för att ge dig kostnadsförslag på den. Alla bilder är tagna av Stellan Hörnestig. Henriksberg, toppenställe beläget vid Stigbergsliden med stans grymmaste utsikt. Mycket fin utsikt över hamninloppet.

Lokalen är byggd i gammal genuin stil med murade valv, synligt tegel och vackra stora väggmålningar. Ättehögsgatan 8 A, GBG, café Kronhuset (Vid Kronhuset) - Festvåning upp till 70 personer. Villa Belparc, GBG Magnus Magnus (m3) - Festlokal för mindre sällskap 10-25 personer. För att du ska känna dig trygg med hur Servicestart hanterar din information och informationen om din förfrågan finns nedan sammanställt vår sekretesspolicy.

Ligger beläget i Slottsskogen endast 25 minuters promenad från centrum och granne med Botaniska trädgården. Lilla Bommen, GBG Villa Belparc - Festvåning för sällskap mellan 10-180 personer. Leverantörer som ansluter sig till tjänsten betalar en avgift för att kunna kontakta Användaren. Klicka här för att komma till restaurangguidens sida för Lilla Torgets Vinkrog. Lokalerna består av matsal, bar och konferensavdelning som har vacker utsikt över golfbana och hav. Vissa bilder går även att panorera i 360 grader. Sekretesspolicy för att beskriva hur vi hanterar din personliga data. Övrig användarinformation, den information som Användare och Leverantören registrerar på Servicestart samlas i en databas som Servicestart AB äger. Festvåning i Odd Fellowhuset - Charmig festvåning och konferenslokal mitt i hjärtat av Göteborg. Kulturminnesmärkta kryssvalv från slutet av 1600-talet ger lokalen en intressant karaktär för dig som söker det lilla extra.

uthyrning ljud göteborg


Sitemap