Main Page Sitemap

Skola jönköping kniv flashback


skola jönköping kniv flashback

under 15 år, säger Thomas Agnevik. Nyheter / inrikes jönköpings län. Två elever blödde men ingen verkar ha blivit allvarligt skadad. Polisen fick strax före klockan åtta larm om att en person, beväpnad med en större kniv, befann sig på skolgården. Rektorn på den aktuella skolan bekräftade tidigt att en knivskärning ägt rum. De två skadade personerna är elever och polisen håller nu på att samla in information och vittnesmål från andra elever och personer vid skolan. Förskolechef Peter Lindström berättar för, jönköpings-Posten att den misstänkte själv är en elev på skolan. Sammantaget anser vi att vi har en god bild av vad som hänt. Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin har kommenterat knivskärningen. Socialtjänsten har omhändertagit pojken.

Polis till skola i Jönköping - flashback
Knivslagsmål på mellanstadieskola i Jönköping en elevskola jönköping kniv flashback

Skadorna bedöms vara mindre allvarliga men de båda knivskurna fick ändå åka ambulans till sjukhus. Gärningsmannen greps av polisen strax efter händelsen i en lägenhet i närheten av skolan och är nu misstänkt för grov misshandel.

Ålder på GM BO? Jönköping kommuns pressavdelning uppger också att alla klassrum på skolan låstes när man fått information om händelsen. Det var när polisen gjorde en husrannsakan som man påträffade den misstänkte en pojke under 15 år och kunde gripa honom. Misstänkt för mordförsök, pojken är nu misstänkt för försök till mord. Enligt vidare uppgifter ska en förälder ha jagat bort pojken från skolan. Polisen uppgav strax före 9 att de hade situationen under kontroll. Enligt uppgifter på polisens hemsida kom ett larm strax före klockan 8 på onsdagsmorgonen om att en person befann sig på Råslättsskolans skolgård med en större kniv i handen. Uppgifter som polisen inte bekräftar i nuläget. AnneMarie Grennhag är ordförande i Barn- och utbildningsnämnden i Jönköpings kommun.


Sitemap