Main Page Sitemap

Tandläkarhögskolan umeå boka tid


tandläkarhögskolan umeå boka tid

hos den här kliniken om det gick? Det finns flera sajter som listar sista minuten-tider, bland annat söktjänsten. Vänligen kontakta oss. Tandlä (en del av Healthcare Media) som samlar alla tandläkare och där du enkelt kan boka en tandläkare online. Tandakuten Umeå öppnar den 1 september umeå begagnade cyklar melbourne western och håller till i ombyggda lokaler i Tandläkarhögskolan vid Norrlands universitetssjukhus. Andra läste också: Sista-minuten tips inför Vasaloppet, men hur gör du då för att kombinera din tandhälsa och fortfarande hålla plånboken nöjd?

Folktandv rden NUS Ume - 1177 V rdguidentandläkarhögskolan umeå boka tid

Just nu finns det fler än 4 800 bokningsbara tider, skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker. Likväl kan även Folktandvårdsklinikerna boka in akutpatienter till Tandakuten. Den 1 september öppnar Folktandvården Västerbotten en akutklinik i Umeå Tandakuten Umeå.

Hotell winn i umeå spa
Seb öppettider göteborg frölunda
Uppsala närakut boka tid

Ibland är det så billigt som 150 kronor när en grundundersökning egentligen kostar runt 800 kronor, säger Göran Glück, vd på Tandlä. Kliniken är öppen för alla vuxna med akuta tandbesvär och vår ambition är att man ska kunna ringa till kliniken och få en tid samma dag, säger verksamhetschef Per Oscarson. Och detta kan du som patient utnyttja. För hur är det att studera i lund många av oss är inte en grundundersökning hos tandläkare något som vi prioriterar. Jo, på internet finns det flera tandläkare som erbjuder sista minuten-tider. Nu kan du boka skönhetsbehandlingar online! Kliniker nära dig, relaterade sökningar, yrken / Specialiteter, vårdform.


Sitemap