Main Page Sitemap

Deltidsjobb ekonomiassistent stockholm


deltidsjobb ekonomiassistent stockholm

våra kandidater genomföra skräddarsydda arbetspsykologiska tester innan vi läser deras. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta uppdrag omfattar 50 och arbetstiderna förläggs i överenskommelse med dig men sker på kontorstid. Du kan alltid göra egna inställningar för hur vi får använda cookies, data och dina personuppgifter. Som person tror vi att du är en ödmjuk, positiv och hjälpsam person som värdesätter teamarbete. TNG är det vart bor oskar linnros bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom vår fördomsfria rekrytering. Vill du jobba med kundservice, som ekonom, administratör, ekonomiassistent, marknadsförare eller rekryterare hittar du lediga jobb via TNG.

Inaktiv platsannons, vi söker timanställd ekonomiassistent (visstid) till vårt huvudkontor på Birger Jarlsgatan 18 i Stockholm. När du söker jobb via oss på TNG kan du rekryteras åt en av våra kunder eller bli bemanningskonsult.deltidsjobb ekonomiassistent stockholm

Om verksamheten: Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar.
Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

Pressbyrån stockholm, Möbeltapetserare kurs stockholm, Torsgatan 10 stockholm hotell,

Registrera dig gratis, kostnadsfri företagsprofil, om du har företagskonto hos StudentJob SE, kan du enkelt logga in och söka efter passande kandidater till ditt företag. Detta är ett deltidsuppdrag på två dagar i veckan men för rätt person kan det blir fler dagar under Q4 och. Dessutom har vi valt att anonymisera alla sökandes namn i urvalsfasen för våra rekryterare. Det innebär att du blir anställd av oss men arbetar ute hos våra uppdragsgivare som finns inom alla branscher. I viss mån kan du även komma att hjälpa till i kundreskontraflödet. Arbetsbeskrivning: För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent med start omgående. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Uppdraget löper hela 2019 och för rätt person finns goda chanser till fast anställning hos kund. SJR är noterat på First North.

Folksam stockholm kontakt, Hårsalong stockholm centralen, Bästa aw stockholm, MBA stockholm deltid ranking 2018,


Sitemap