Main Page Sitemap

Pizzerior i uppsala centrum


pizzerior i uppsala centrum

tisdagskvällen i höjd med Stora Mölarp på riksväg 32 vid den södra infarten till Tranås. Polisen har satt in hundpatruller i jakten efter gärningsmannen. Badmintonspelare från Tranås uttagen till landslagsläger Marion Lawrence från Tranås Badmintonklubb har nominerats till ett landslagsläger! För andra gången på fyra år parkerar Aneby kommun på första plats i Jönköpings län.

Topplacering för Tranås som friluftskommun En poäng från att koras till Årets friluftskommun i Sverige. Det var vid.30-tiden i dag, fredag, som räddningstjänsten larmades till en brand vid Strånnasjön. Två män gripna för grov stöld Vid halvfyratiden på måndagseftermiddagen larmades polispatrull till en lägenhet i Stoeryd. Det var en förbipasserande som larmade om rökutveckling på skolan. Det har medfört en tvist när det gäller kräftfisket. TP önskar alla en God Jul God Jul tillönskar Tranås-Posten alla läsare. Fräck stöld på Ica Kvantum En tranåskvinna i 90-årsåldern var igår, tisdag, vid.30-tiden inne på Ica Kvantum för att handla.

Torn uppsala domkyrka
Vila Aalto uppsala
Utbildning uppsala kommun

Ydre ökar mest i landet Folkmängden i Sverige fortsätter att öka under första halvåret 2014. Skadegörelse i Skateparken Någon har klottrat på betongen i skateparken i Ekmarksbergsparken. Sammanlagt 29 marscher har anordnats denna dag över hela landet. Affären blev klar för några dagar sedan och överlåtelsen sker den 1 september. Ovanlig fågel synlig i Tranås I förra veckan hörde en läsare av sveriges geologiska undersökning lund sig att en ovanlig fågel var synlig i Tranås. Det framgår av kommunundersökningen om arbetet med det lokala friluftslivet som presenteras på Tankesmedjan för friluftsliv i Stockholm i dag. Hemfridsbrott En man i 20-årsåldern vaknade av att någon bankade på hans dörr igår kväll, onsdag. Där besökte han Strömsholmen.

Pizzerior i uppsala centrum
pizzerior i uppsala centrum

Varför flyttar dalkurd till uppsala
Bandstolsvägen 4 756 48 uppsala
Systembolaget uppsala lördag


Sitemap