Main Page Sitemap

Överförmyndarnämnden västerås kontakt


överförmyndarnämnden västerås kontakt

för personbeviset anger du förvaltarfrihetsbevis. Varje kommun ska enligt lag bushnell laser boresighter bersåer ha en överförmyndare eller en överförmyndarnämnd. Det innebär att vi inte längre har drop-in i Västerås. Överförmyndarnämnden ansvarar för tillsyn över förmyndares, förvaltares och gode mäns förvaltning. Fax, besök Överförmyndarnämndens kansli har öppet vardagar. Polisen i Västerås har infört ett bokningssystem för dig som ska ansöka om pass eller nationellt id-kort. Få hjälp med att: - Lämna hittegods - Göra förfrågningar - Göra polisanmälan - Lämna tips - Allmän information, välkommen!

Detta på grund av en systemuppgradering. Obs: Under perioden 30 november till och med 2 december utfärdas inga provisoriska pass i Västerås. Nämnden består av tre ledamöter med tre ersättare och väljs av regionfullmäktige. Ansta Bildemont i Falun, västermalmsvägen Falun, telefon. Granska föräldrars förvaltning av barns tillgångar/fast egendom. Kansliet är överförmyndarnämndens administrativa, beredande och verkställande organisation och har som uppgift att, som företrädare för nämnden: Utreda behov av godmanskap, förvaltarskap och medförmyndaruppdrag. Besluta om arvoden och ersättningar till gode män och förvaltare. Kontaktuppgifter till Överförmyndarförvaltningen, telefon, e-post.

Västeras, stad - Överförmyndarfövaltningenöverförmyndarnämnden västerås kontakt

Billiga flyg till malaga från västerås
Pustervik göteborg kontakt

Under perioden januari till april även måndagar. Om du så önskar kan du ta med dig personbeviset och personligen besöka överförmyndarförvaltningen på Port Anders gata 3, våning 1, i Västerås. Västgötegatan 7, Västerås Övrig information, boka tid för pass och nationellt id-kort. Nämnden handlägger ungefär 1 200 ärenden per. Ett förvaltarfrihetsbevis är ett bevis om att en person inte har förvaltare. Här kan. Start / Välkommen att kontakta oss, västerås, ansta Bildemont. Förvaltarfrihetsbeviset utfärdas utan avgift. Efter ansökan förser överförmyndarförvaltningen personbeviset med anteckning som intygar att det inte finns några uppgifter om förvaltarskap registrerade.

Folksam stockholm kontakt, Friskis svettis västerås bokningsregler,


Sitemap