Main Page Sitemap

Kakel klinker lund


kakel klinker lund

din nästa renovering. I vår nyöppnade badrumsutställning på Stora Gråbrödersgatan 15 i centrala Lund har vi kända kvalitetsmärken inom kakel, klinker och badrumsinredningar. Våra medarbetare har stor kunskap och lång erfarenhet med många framgångsrika renoveringar bakom sig. RoA Golv och Kakel, bad Värme, roA Golv Kakel skapar skönare hem. Vvs, el, ventilation och bygg. Vi utför badrumsrenoveringar köksrenoveringar samt mindre byggnadsarbeten i hela Skåne. Vi står för samtliga yrkeskategorier som är inblandade i renoveringen. Be the first to leave a review.kakel klinker lund

Övriga adresser: ring oss gärna för prisuppgift, menyval.
Fråga våra experter när det kommer till val av kakel och klinker!

Kakel, Klinkers Badrum i Malmö, Lund Staffanstorpkakel klinker lund

Stora Gråbrödersgatan 15 i, lund där du kan få inspiration och paddan göteborg pris hjälp med att välja vilket material som passar just dig. Förutom att vi håller vad vi lovar så är vi dessutom trevliga, kommer i tid och svarar i telefonen när du ringer. Vi överlämnar ett kvalitetsdokument efter färdigställd entreprenad och besiktar badrummet gemensamt under arbetet. Hos oss får du ett nyckelfärdig badrum till fast pris. Vi har funnits på marknaden i mer än 25 år och består idag av 12 golvläggare och medarbetare inom kakel, golvläggning och plattsättning. . Vi lämnar även 10 års tätskiktsgaranti enligt gällande branschregler och är försäkrade i det fall en olycka uppstår. XX, hemsida XX. Vi ger förslag och utför kompletta lösningar utifrån era önskemål och behov.

Vi erbjuder produkter från ledande leverantörer.
Hitta och få information om kakel klinkers i Lund och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.
Vi kan kakel och klinker!
Thulins har funnits i branschen sedan år 2000 men flertalet av våra golvläggare och plattsättare har arbetat med kakel och klinker ännu längre.

Greg lundgren seattle
Pegasus fastigheter lund


Sitemap