Main Page Sitemap

Castellum fastigheter uppsala


castellum fastigheter uppsala

en av Sveriges största fastighetsägare och förvaltare. Det handlar bland annat om att använda naturresurser så effektivt som möjligt, ha god kontroll, att miljöklassa fastighetsbeståndet, och att bidra till att utveckla de städer där de är verksamma. Castellum är dessutom som enda nordiska fastighets- och byggbolag invald i Dow Jones Sustainability Index (djsi som inkluderar. Hållbarhet har alltid varit en naturlig del av Castellums verksamhet. Axel Ohlsson Ämnen, bolag, karriär, castellum, henrik Axelsson, ulrika Rånge. I, uppsala erbjuder, castellum dessutom 16 centralt belägna hyreslägenheter med närhet till. De stöttar också ungdomar genom att bland annat erbjuda sommarjobb och lärlingsplatser.

Uppsala, för att lättare rekrytera personal, vi finns på plats med de lediga lokalerna!
Castellum är specialiserade på kommersiella lokaler och från Köpenhamn i söder till Sundsvall i norr går varje dag går 250.000 människor till jobbet i deras fastigheter.
I, uppsala erbjuder, castellum dessutom 16 centralt belägna hyreslägenheter med närhet till.
Uppsala, resecentrum, butiker och restauranger.

Ögonvrån uppsala, Honda jazz uppsala,

Castellum verkar genom en decentraliserad organisation med stark lokal närvaro i ett 20-tal städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Skriv ut/PDF, dela artikeln, mer från Fastighetssverige, bostäder I början av året ställde Stena. Uppsala, säger Björn Johansson. Castellum och dessförinnan bland annat på Akuro och EPG Projektledning. Att parksnäckan uppsala program 2018 växa inom detta segment är en del av Castellums tillväxtstrategi.

Castellum rankas som etta i världen inom sektorn kontors- och logistiklokaler samt nivå guld för bolagets hållbarhetsrapportering från epra (European Public Real Estate Association). Henrik Axelsson har arbetat inom Castellumkoncernen i fyra år och har dessförinnan lång erfarenhet inom entreprenadverksamhet från Tommy Byggare och Peabkoncernen. Ulrika Rånge har arbetat med byggprojektledning i.


Sitemap