Main Page Sitemap

Kurs marknadsföring uppsala


kurs marknadsföring uppsala

arrangeras i Stockholm och syftar till att du som personalchef och/eller förhandlingschef ska få kunskaper om de arbetsrättsliga regler och kollektivavtalsbestämmelser som reglerar organisationsförändringar och dess konsekvenser. Vi gästas då av pensionsexperter från SKL. Tillsammans sorterar vi bland begrepp och de aktörer som finns inom området pension och försäkring. . Det går tyvärr inte att anmäla sig via rutan nedan. Dina erfarenheter utgör en viktig del av kursen som även ger dig en unik möjlighet att knyta nya kontakter med chefer i liknande situation och roll som. Och den tredje delen är en workshop under en dag med fokus på erfarenhetsutbyte. Information om anmälan Anmäl dig via intresserutan nedan, senast den 28 oktober. Vi avslutar dagen med eftermiddagsfika.

Hermods - Hermods, uppsalakurs marknadsföring uppsala

Programledare för dagen är Robert Nobel. Avgift Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar i Pacta. Dagen riktar sig till dig som ny medlem i Sobona (tidigare Pacta och buss till romme alpin från stockholm KFS) eller till dig som är nyanställd i din roll inom HR-funktionen. Kursledare Alexandra Wåhlstedt Sista svarsdatum har passerat Pacta bjuder nu exklusivt in alla VD:ar och ordföranden för Pactas medlemsbolag till en dag fokuserad enbart på VD- och ordföranderollen. Vill du inte förekomma på bild eller film kan du meddela oss på plats. Konferensen avslutas cirka.30 och då bjuder vi på mingel med lättare förtäring och bubblig dryck.

11.30 Seminariet startar klockan.00 och slutar.00 Lokal är Lilla Hörsalen i SKL-huset, Hornsgatan 20, Stockholm Frågor gällande eventet ställs till Erik Lardenäs, förhandlare på Pacta. Rättigheter och skyldigheter inom ramen för anställningsförhållandet. Vi börjar klockan.00 den 16 mars och avslutar med lunch den 17 mars. På Folkuniversitetet i Helsingborg har vi något för alla. Stockholm - Vallentuna kommun, stockholm - Vaxholm kommun, stockholm - Värmdö kommun. Urvalet görs i första hand utifrån rätt målgrupp.

P3 frekvens uppsala
Willys öppettider uppsala björkgatan
Flyttharry i uppsala


Sitemap