Main Page Sitemap

Örebro läns taxi styrelse


örebro läns taxi styrelse

man vänta sig av en kundtidning? En berättelse som vi inte vet om den alls har inträffat. . Och vad som kan hända när verkligheten inte blir så som journalisterna förutspått. Reporter: Erik Petersson Research och arkiv: Björn Trägårdh Producent: Therese Rosenvinge 3 Sat, 09:00: 3951 Bloggbävning, mobilhype och web.0. Reporter Therese Rosenvinge har i veckan hamnar w Malmö träffat den moderate riksdagsledamoten som många tolkade som indirekt åsyftad i Hagens krönika. Efter några år förlorade han på skeppssmide.000 riksdaler.

Om det här berättar han själv i senaste numret av Filter. Det handlar om Hemnet-journalistik. Vi har i veckan träffat några av dom högkonsumerande ungarna, vi har läst rapporten och naturligtvis pratat med studiens forskningsledare. För ett par veckor sedan anklagade den ansedda konsumenttidningen Råd Rön en mozzarellatillverkare för att fuska med ingredienserna i sin ost. Nyheten byggde helt på andrahandskällor och tidningen sökte aldrig ens chauffören. Vi har tittat närmare på lobbyismen och på vad som egentligen händer. Vår reporter Gustaf Rosensköld besökte redaktionen och träffade Nyheter24:s chefredaktör och ansvarige utgivare. Den här diskussionen har i veckan aktualiserats i samband med att Göta hovrätt beslutade att SVT ska lämna ut material dom filmat i samband med stenkastning vid en skola i Hallsberg, utanför Örebro. Hans ryska bakgrund har blivit ytterligare en kittlande fråga i veckan. Länderna där utrymmet för den fria och oberoende journalistiken krympt i samband med att ett nytt politiskt ledarskap övertagit makten. Det är en vecka kvar till valet men vår sociala medier-krönikör Jack Werner har lagt sig i meditationsställning och blickar redan framåt. Therese Rosenvinge har tagit reda på hur det kommer sig att sökandet efter en häst kunnat bli en av den här månadens stora medieföljetonger.

Sl kten Engwall i G vle med Gevalia Medierna - *rn Matgeek h jde Arlandas mat till skyarna efter kritisk recension i Svenska Dagbladet Ub tsjournalistikens dilemma, att aldrig komma till botten


Sitemap