Main Page Sitemap

Wetter uppsala webbkamera


wetter uppsala webbkamera

temperatur och efter det smetas vaxet ut på området som ska rensas från hår. Håret på kroppen har olika växtfaser, en del där de växer och en del där de ligger och avvaktar. På så vis rycker du bort den åt motsatt håll, rakt ut och mothårs, vilket gör vaxningen som effektivast. De nya stråna blir dessutom också tunnare och mjuka på toppen när de växer ut det vill säga inga hårda stubbiga hårstrån som man får vid rakning. Ett alternativ till färdiga vaxremsor är vax i en burk som blir flytande när man värmer burken i ett hett vattenbad. Du kan numera köpa enklare och behändiga vaxremsor där man slipper kladdet genom att gnugga remsorna varma. Fler fördelar med att vaxa bort håret är att hårstråets hela rot försvinner med vaxet och på så vis kommer färre och färre hårstrån växa tillbaka. Ofta återstår en del hårstrån trots att man varit duktig och ryckt på rätt sätt. Tyvärr är vax i burk en väldigt kladdig procedur och innebär mer arbete än vid färdigköpta remsor. Därefter är det bara att klistra remsan på området du vill få håret avlägsnat på och trycka fast den.

Vaxa -Guide till vaxningens hemligheter Landings Konditori i Uppsala Fjällräven Abisko Hike Shirt LS Women's Plum, fjallraven

Efter detta applicerar man ett vaxpapper och trycker fast det med samma metod som de färdiga vaxremsorna. Vaxning är en ganska smärtsam hårborttagningsmetod men ger ett långvarigt och hållbart resultat i upp till fyra veckor. När man vaxar benen bör man alltid trycka fast vaxremsor med en handrörelse som slätar ut remsan längs med håren. Detta för att hårrötterna blir försvagade och dör. På så vis aktiveras det kalla vaxet som sitter fast på remsorna. Detta undviks lättast genom att torrborsta huden efteråt eller peela huden regelbundet. Sedan drar man bort remsan och förhoppningsvis ska det mesta håret ha försvunnit. Att vaxa benen är en procedur som upplevs vara både smärtsam och kladdig. I våra butiker hittar du hundratals modeller.

Korsbacken uppsala
Fix föreningsservice uppsala
Privata barnmorskor uppsala
Grekisk restaurang i uppsala


Sitemap