Main Page Sitemap

Bobutiken varbergs bostads ab


bobutiken varbergs bostads ab

1947 tripAdvisor uppsala Sverige och är idag. Just nu söker, varbergs, bostad 5 nya hyresgäster till sina lägenheter men kan antalet sökande per lägenhet vara mångdubbelt större. I bostadsbeståndet finns 5 000 lägenheter för uthyrning.

bobutiken varbergs bostads ab

Viktig information om eldningsförbud, med anledning av väderläget nu, värme och torka, råder totalt eldningsförbud i hela Halland. Varbergs, bostads, aB är ett helägt dotterbolag till, varbergs. Kontakta, varbergs, bostads, aB, adress: Kungsgatan 9, Varberg, telefon:, e-post: Hemsida: Lediga lägenheter. Visa alla lediga lägenheter i Varberg, på Hyra Bostad använder vi oss av cookies för att förbättra våra tjänster. Bobutiken har stängt onsdagen den 28 november. Det är förutsättningen för att bolaget som en modern hyresvärd ska kunna fortsätta att erbjuda ett attraktivt och tryggt boende i hyresrättens form.

Varbergs, bostad är det naturliga valet för dig som söker boende i Varberg. Ring oss, slå oss en signal. Köerna för att få en lägenhet hos. E-post, skriv några rader till Öppettider, oBS!


Sitemap