Main Page Sitemap

U Bahn stockholm biljett


u Bahn stockholm biljett

från Hamburg till Paris här. För att resa med tåg från Sverige till Danmark kan du köpa dina biljetter via en av våra bokningslänkar. Ta med kompisarna eller familjen på en resa till Stockholm! När du reser i Uppsala län är det UL:s biljettregler som gäller. Uppsala län zon 1, 2, 3, 4, 5 SL Biljetten gäller för resa i hela SL-trafiken, samt i zon 1, 2, 3, 4 och 5 i Uppsala län, inklusive Gävle. Här i webbshoppen kan du antingen köpa ett helt nytt SL Access-kort till din reskassa eller använda ett SL Access-kort du har sedan tidigare.u Bahn stockholm biljett

Biljett köpt i automat.
Biljetten köper du i en SL Access-automat, som finns på tunnelbane- och pendeltågsstationer, samt på en del andra ställen i SL-trafiken.
Om det inte går att boka hela resan med en enda biljett via Deutsche Bahn -länken, dela upp din resa i två bokningar: köp först en biljett från din avresestation i Sverige till Stockholm, Göteborg eller Malmö via vår bokningslänk till acprail /.
Biljett24 erbjuder därför en säker tjänst för både köpare och säljare, klicka här för att sälja dina biljetter enkelt och säkert till oss.

"Sparpreis Europa"-biljetter från Deutsche Bahn (tyska järnvägar) är tillgängliga från 39 euro. Enkelbiljett med Arlandapassage gäller för resa med SL-trafiken och inkluderar en passage till eller från stationen på Arlanda där pendeltågen stannar. Biljetten gäller i 75 minuter från det att du startar biljetten genom att läsa av den på kortläsaren ombord på bussen, i spärren, på SL-stolpen, eller hos konduktören. Alla periodbiljetter gäller för obegränsat antal resor under giltighetstiden. Ungdomsbiljetten kan inte köpas eller återlösas. Biljetten gäller mellan klockan.00 och.30 måndag till fredag och dygnet runt lördagar, söndagar och helgdagar, under 90 dagar i följd, räknat från första dagen du använder biljetten. Koppla till ett kort.

Den säljs på pendeltågsstationer, i alla SL Access-automater, på SL Center, vid servicedisken på Arlanda och i SL-appen. UL 12 Biljetten gäller för resa i zon 1 och 2 i Uppsala län. Gäller dygnet runt under kollektivtrafik i göteborg de skollov som infaller under de 120 dagarna. Tågtider, klicka här för att se aktuella tidtabeller. Ungdomar under 20 år får köpa den här biljetten till rabatterat pris.

u Bahn stockholm biljett

Tåg till göteborg från stockholm
ICA t centralen stockholm


Sitemap