Main Page Sitemap

Frisör göteborg drop in


frisör göteborg drop in

: Kuluttajariitalautakunta Hämeentie 3, PL Helsinki Osapuolet asiassa ovat myyjä, eli Gigantti tai Partneri, sekä Ostaja. Henkilötiedot Kun teet ostoksia meillä, on meidän käsiteltävä henkilötietojasi luottamuksellisesti. Tapauksessa, jossa Gigantin puolella on sattunut merkittävä kirjoitus- tai painovirhe mainoksessa tai vastaavassa ilmoituksessa ja/tai verkkokaupassa ja kirjoitus- tai painovirhe vastaa euromäräisesti 15 normaalista myyntihinnasta, Gigantti voi yksipuolisesti muuttaa, poistaa tai hylätä tilauksen. Hyväksymällä nämä ehdot hyväksyt myös, että sinusta hankitaan luottotiedot ja mahdollisuuden kaupan purkuun, mikäli et tule hyväksytyksi toimittajan luottoarviossa. Vi har ett bra sortiment högkvalitativa hårprodukter, däribland vax, spray, schampo, balsam. Sinun on ilmoitettava virheestä myyjälle kohtuullisessa ajassa siitä, kun havaitsit virheen tai sinun olisi pitänyt se havaita. Ostoskorista ja tilausvahvistuksesta ilmenee, toimiiko myyjänä Partneri, jolloin sopimus solmitaan ostajan ja Partnerin välillä. Maksut voivat lisäksi perustua suomalaiseen lainsädäntön koskien perintä (laki saatavien perinnästä.4.1999/513). Partnerin yhteystiedot toimitetaan Sinulle tilausvahvistuksen yhteydessä. Varmt välkommen till Salong Domingo!

Från Vasastan, där Göteborgs universitet och campus Haga ligger, tar det runt två minuter att gå till vår frisörsalong. Pidätämme lisäksi oikeuden perua tilaukset, jotka on tarkoitettu jälleenmyyntiä varten. Maksutavaksi voit valita jonkin meidän ostoprosessissa tarjoamista maksutavoista Minimoidaksemme asiattoman päsyn tietoihisi, korttitietojasi käsitellän suojatun yhteyden kautta. Gigantilla on oikeus korvaukseen muun muassa arvonalennuksesta, joka johtuu tavaran käyttönotosta.

Nattklubb göteborg över 40
Scandinavium göteborg platser mariah carey
Tågbiljett stockholm göteborg
Byte av lägenhet stockholm göteborg

Tietoa Gigantista: Y-tunnus, päkonttorin osoite: Tölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki, Finland. Osapuolet, myyjänä toimii Gigantti Oy Ab (Gigantti) tai muu yritys (Partneri). Gigantilta ostetut tavarat palautetaan mihin tahansa myymälän. Ostoissa, joissa Gigantti on myyjä, myönnetän 50 päivän palautusoikeus. Mikäli tuote on viallinen tai vaurioitunut, voit olosuhteista riippuen vaatia joko virheen korjaamista, uudelleentoimitusta, hinnanalennusta, vahingonkorvausta tai kaupan purkamista.

Fris r G teborg Sk nhetssalong med stortfrisör göteborg drop in


Sitemap