Main Page Sitemap

Billiga vinterdäck uppsala


billiga vinterdäck uppsala

året runt däck " eller helårsdäck ". Hos oss hittar du däck och fälgar i alla prisklasser, till alla typer av fordon. Dubbdäck får användas mellan 1 oktober och 15 april, men även under annan tid om det är eller befaras bli vinterväglag. Victoria Söderlindh - Arkitekt på Blooc. Dubbfria vinterdäck, dubbfria vinterdäck kallas även friktionsdäck och har blivit allt bättre och bättre genom åren. Vi håller din bil rullande!

Du är välkommen att fråga oss på Nordendäck om hjälp om det behöves i valet av vinterdäck. Friktionsdäcken är bättre på snö och skiftande underlag än vad dubbdäcken är, trots detta väljer många av sin vana trogen att köra med dubbar. Dubbade vinterdäck, bor du i landets norra delar eller kör många sträckor på landsvägar är dubbdäcken det enda alternativet. Läs mer här, bild från @lowengrip senaste fotografering i vårt fina visningshus i Täby. Dubbfria vinterdäck har en mycket bättre körkomfort när det gäller bullernivå. Däcken ska vara märkta med M och S kombinationer för att räknas som godkända. Vi säljer däck, fälgar och slangar till. Och har sedan dess gått vidare i släkten Eklunds ägo i generationer. Men kom ihåg att däcket är tillverkat för vintern, så även om det är lagligt att köra på dem på sommaren så har dem inte samma förmåga att motverka vattenplaning samt att dem slits snabbare pga en mjukare gummiblandning. Detta beror på att dessa däck består av en annan typ av gummiblandning. Behöver du hjälp med din däckstorlek? Läs mer här, vi expanderar!

Vinterdäcktest Hur kan jag testa vinterdäcken? VarumärkeAbbozzo Netto (41)Abbozzo Standard (164)ABS Netto (9606)ABS Wheels (1558)Accelera (240)Achilles (4)Altenzo (14)American Classic (26)Antares (267)Apollo (17)Atturo (47)Aurora (2)Autogrip (1)Avalanche (10)Avon (18)Barkley (3)Barum (15)BF Goodrich (377)Bridgestone (1291)Bridgestone MC (39)Bridgestone Netto (1)Camac (1)Cheng Shin (2)Classic Line (1)Compass (5)Continental (1695)Continental LV (14)Continental Vi (348)Cooper (28)Debica (10)Div.


Sitemap