Main Page Sitemap

Kinesiska för nybörjare stockholms universitet


kinesiska för nybörjare stockholms universitet

Tidiga språk och kulturer samt det Internationella masterprogrammet i språkteknologi. För att ta ut en kandidatexamen i kinesiska behöver du sammanlagt 180. Den fjärde terminen återvänder du till Stockholm och förbereder dig för skrivandet av kandidatuppsatsen som sker på hösten termin fem. Totalt sett hade denna termin en könsfördelning om 60 män och 33 kvinnor. Efter Kinesiska I fortsätter du att läsa Kinesiska II i Stockholm. Institutionen medverkar även i, språkvetarprogrammet, Kandidatprogram i klassiska studier, Logopedprogrammet, Masterprogrammet i språk, Kandidatprogram i arkeologi och antik historia och Ämneslärarprogrammet med inriktning mot arbete i gymnasieskolan).

kinesiska för nybörjare stockholms universitet

Mjukglassmaskin företag, Stockholms läns sjukvårdsområde logga in, Köpa tomt stockholms skärgård, Hip hop dans nybörjare stockholm,

Studier i kinesiska öppnar dörren för dig till Kinas rika kultur, flertusenåriga historia, fascinerande samhällsutveckling och inte minst mötet med över en miljard kineser. Studierna leder till såväl en masterexamen i Asiens språk och kulturer från Stockholms universitet som en masterexamen vid Zhejiangs universitet i Kina. Antagningspoäng, stockholms universitet, masterprogram i kinesiska, programkod: SU-28016. I urvalsgrupperna BF och SA hade utbildningen respektive.99 i antagningspoäng. Programmet ges inom ramen för ett samarbete mellan Zhejiangs universitet i Hangzhou och de nordiska universiteten i Köpenhamn, Oslo, Stockholm och Århus. Kina får allt mer inflytande i världen vad gäller ekonomi, politik och kultur. Vi erbjuder också ett tvårigt Masterprogram i kinesiska, 120. Om ämnet: Kinesiska, kina är världens folkrikaste land och har idag världens näst största ekonomi. Antagningspoäng Stockholms universitet, andra utbildningar i Stockholm.

Kinesiska för nybörjare stockholms universitet
kinesiska för nybörjare stockholms universitet

Numbers ordinals på engelska för att lyssna på
Stockholms byggtekniska gymnasium vux
Norrköpings universitetet
Postbox göteborg företag


Sitemap