Main Page Sitemap

Konditori uppsala tårta


konditori uppsala tårta

till. 28 oktober nyhet: Williamstårta, mellandagsstängt, dags att beställa tårta? För att du ska njuta av goda bakverk i konditoriet till max rekommenderar vi att du tar reda på vad de olika konditorierna i Uppsala har för utbud av kakor, bullar, bakelser och tårtor innan du gör ditt besök på konditori i Uppsala. Den stora uteserveringen lockar kunder från tidig vår till sen höst. Öppettider, en liten cafépärla i Salabacke, Uppsala.

Mazarinens dag, punchrullens dag, fössta tossdan i mass Ny konstutställning av Mats Jansson, vi stödjer Rosa Bandet!, ny konstutställning.o.m. 28 oktober nyhet: Williamstårta, mellandagsstängt, dags att beställa tårta?

Mycket har förändrats genom åren, men fortfarande tillverkar vårt bageri utsökta produkter, där allt görs från grunden.
För oss kommer smak, kvalité och god service alltid i första hand.
En charmig liten cafépärla i Salabacke, Uppsala, med tillverkning från eget bageri.
Vi har ett brett utbud av bland annat tårtor, matbröd och kondisbitar.

Året var 1887 då Alfred Andersson startade Anderssons konditori. Allt är alltid lokalproducerat. Landings har ett av Sveriges bredaste sortiment av konditorivaror; hos oss hittar du allt från klassiska bakverk som napoleonbakelse och schwarzwaldtårta till modernare skapelser som franska makroner och moussetårtor. Tillfällerna för fika är många och vi har allt för fikabordet. Fira sommaren med oss!, studenten närmar sig!, påskstängt 1/5.

Please reload, födelsedagar, examen, jubileum, högtider och avtackningar. Se vårt ordninarie tårtsortiment här. Till bröllopet, se våra bröllop- och högtidstårtor här. Sedan dess har kunskaperna och kärleken till yrket förts vidare, och alla följande generationer har varit aktiva inom branschen.

Uppsala kanotförening, Blocket bostadsrätter i uppsala,


Sitemap