Main Page Sitemap

Hr administratör lediga jobb stockholm


hr administratör lediga jobb stockholm

ramar. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och värdesätter noggrannhet. Santander Consumer Bank, solna kommun, kindred Group. I rollen som, hR - administratör är det viktigt att ha ett professionellt, kommunikativt och serviceinriktat bemötande. Vi förutsätter att du har integritet och ser vikten av följsamhet till rutiner. Vi värdesätter att du är utvecklingsinriktad och i samarbete med kollegor ständigt strävar efter att hitta de bästa arbetssätten. Du ser till att de uppdateringar vi gör sköts smidigt samt är den som vet hur vi på bästa sätt kan få den informationen vi behöver från de olika systemen. För att möta psykiatrins utmaningar krävs ett gränsöverskridande samarbete mellan de olika funktionerna. Du har mycket god datorvana där vi ser att du skickligt hanterar alla delar inom Officepaketet.

Hr administratör lediga jobb stockholm
hr administratör lediga jobb stockholmhr administratör lediga jobb stockholm

Då söker vi dig till att bli en del av vårt Ekonomi HR team i centrala, stockholm. Jurek Rekrytering Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens.

Resultatsida: Nästa » Ta emot de senaste jobben med dessa sökkriterier via e-post (gratis!) Genom att skapa en jobbevakning eller ta emot rekommenderade jobb samtycker du till våra villkor. HR-avdelningen består idag av en HR-chef, fyra HR-konsulter och en HR-administratör. Vi erbjuder en bred och varierad tjänst inom en enhet som präglas av arbetsglädje och med mycket engagerade och kunniga medarbetare. Kvalifikationer, vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön/HR administration eller annan utbildning som vi värderar likvärdigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Säkerhetspolisen, stockholm, vi har drygt 1 200 medarbetare med olika bakgrund såsom polis, samhällsvetare, tekniker, administratör, språkvetare, jurist, ingenjör och psykolog. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Säkerhetspolisen, stockholm, vi söker nu administratörer med varierande bakgrund och erfarenhet. För att lyckas i rollen ska du ha ett gediget intresse för administration, IT-system och HR-frågor. Vidare är du huvudadministratör för flera av våra personalsystem.

HR - administratör får du en bred roll och blir involverad i alla förekommande arbetsuppgifter inom. Som exempel hanterar du administration kring anställningar, löner, flextidsadministration, beställningar, funktionsbrevlåda publicerar annonser, och personalarkiv. Lediga HR Administratör jobb i Stockholms Län. HR - administratör till statlig verksamhet. Stockholm, aB söker en Löne - och.

Heetch taxi stockholm adress
Ögonoperation stockholm


Sitemap