Main Page Sitemap

Vår tid är nu göteborg inspelning


vår tid är nu göteborg inspelning

sett ut, medan systern Nina förälskar sig i kökspojken Calle med arbetarklassbakgrund och välkomnar den nya tidsandan. Hedda Stiernstedt för årets kvinnliga skådespelerska i en tv-produktion i serien. TV-serien har spelats in i, göteborg med omnejd och några av scenerna spelades in hos oss på Hôtel Eggers. Innehåll Överklassfamiljen Löwander syskonen Gustaf, Peter och Nina samt mamma Helga driver en av Stockholms populäraste restauranger, Djurgårdskällaren, när andra världskriget tar slut. Jag tycker sådant är jättekul att läsa.

Från hösten 2017 får tittarna följa familjen Löwander och restaurangens personal genom decennier av framgångar och nederlag, kärleksrelationer och konflikter, ackompanjerat av tidens musik och mode. Vår tid är nu produceras av Susann Billberg, produktionsbolaget Jarowskij, i en samproduktion mellan SVT, Viaplay och Film Väst. Huvudförfattare är, ulf Kvensler, efter en idé av Johan Rosenlind och för huvudregin svarar Harald Hamrell. Det var slottsmiljö som gällde när Film i Väst tillsammans med SVT och Jarowski bjöd västsvensk media till träff på Näs slott under inspelningen av SVT:s stora dramasatsning.

Hotellet har en fantastisk själ som har förvaltats väl sedan 1859 då det grundades. Krigsåren medförde utmaningar för familjens äldste son Gustaf(Mattias Nordkvist) som fick tänja på lagar och regler för att hålla restaurangverksamheten flytande. portfolio-items/var- tid -ar- nu -2017/. Här är SVT:s största dramasatsning någonsin (på sv-SE). Vår tid är nu, där merparten kommer att spelas in i Jonsered. Det blir framgångar och nederlag för familjen blandat med kärleksrelationer och konflikter, allt ackompanjerat av tidens musik och mode. Gynekologen i Askim, Det mest förbjudna, Dykaren och nu senast, borg och kommande filmen. Serien tar vid precis då andra världskriget slutar och följer familjen som styrs av matriarken Helga (Suzanne Reuter) vars uppgift blir att hålla samman familjen och restaurangens ställning i det förändrade samhälle som freden inneburit. Jonsered, vÅR, tID ÄR, nU, vår tid är nu handlar om familjen Löwander som driver en ansedd krog i Stockholm. Läs mer om storyn bakom tv-serien här. 2, produktionen har beskrivits vem? De delade meningarna om restaurangens framtid skapar konflikt i familjen.


Sitemap