Main Page Sitemap

Grekisk restaurang i uppsala


grekisk restaurang i uppsala

de lokaler som utgör Gillbergska gården. På dagarna serverar vi lunch mellan 11-14.30 mån-fred. 2018 TripAdvisor LLC Med ensamrätt.

Akropolis Bistro & Bar Costas Taverna / Bar - Home - Uppsala, Sweden - Menu Tzatziki Grekisk restaurang i Uppsala Grekisk Restaurang, Uppsala (6.)

Smålands nation i uppsala, Honda jazz uppsala, Utlopp uppsala, Ögonvrån uppsala,

Vi har även en utsökt avhämtnings meny. Vi har fullständiga rättigheter. Vi finns mitt i centrala Uppsala på Dragarbrunnsgatan 65, 3-4 minuter från centralstation.Är ni ett större sällskap på upp till 36 personer så har vi michael bindefeldt bor även en avskild del där ni kan få sitta ostört. Tegelmurverken i byggnaden är uppförda under en längre period, troligen 1500-tal och fram till och med 1800-talet. TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. Restaurang Korfu är en av Uppsalas äldsta restauranger. Godkänn cookies * TripAdvisor LLC är inte en bokningsbyrå och det kostar ingenting att använda vår webbplats. Så välkommen in och njut av en genuin matupplevelse. Tel., alt., bordsbokning gäller endast inomhus! Numera används inte Gillbergska gården som helhet, utan flertalet rörelser bedrivs i lokalerna. Vardagar 16 23, lÖrdagar 13 23, sÖndagar 13 22 (Även för avhämtning). Skatter och avgifter ingår inte i erbjudandet.

Grekisk restaurang i uppsala
grekisk restaurang i uppsala

Teckenspråkskurs uppsala
Bilprovning librobäck uppsala


Sitemap