Main Page Sitemap

Hotell borgholm paket


hotell borgholm paket

TVÅ Övernattningar, ankomst fredag avresa söndag. Hurra, nu har du registrerat dig! Stäng, spara upp till 50 i Borgholm. Inom kort kommer du att få nyheter om populära hotell, fantastiska erbjudanden och spännande resmål. Gäller bara under begränsad tid, fel: Ange en giltig e-postadress, fel: Det har tyvärr uppstått ett fel. Om det är okej med dig är det bara att fortsätta söka. Karin Fransson har uppmärksammats med utmärkelser som till exempel Årets Ölänning, köpenhamn airport malmö Årets gastronomiska hyllning, White Guide, Gastronomiska Akademiens guldmedalj,Årets Werner, Allt om Mats stora Matpris och nu senast en stjärna i Michelin Nordic Guide 2016.

Få tillgång till exklusiva medlemserbjudanden via e-post. Eller besöka Öland och Hotell Borgholm på en lillsemester mitt i veckan.

Hotell borgholm lunchmeny
Uppsala hotell gillet
Billiga hotell på stranden

Utforska paketmenyn för att hitta något som passar dig, välkomna! Vi har lyxiga finsmakarweekend med en- eller två övernattningar. Varför inte passa på att åka till Öland och Hotell Borgholm på en finsmakarweekend? För enkelrum tillkommer 400:-, välkomna! EN Övernattning, ankomst onsdag-lördag vecka 50, logi i dubbelrum, preem uppsala stor frukostbuffé och Karins julbord på kvällen. Bland våra paket hittar du ett urval av olika erbjudanden.


Sitemap