Main Page Sitemap

Lagerhuset göteborg meny


lagerhuset göteborg meny

med personal finns på plats för att tillfredsställa både dig och dina vänner. Toast efter säsong med rostad broccoli och ricotta,. Schnitzel Cordon Bleu 180:- fläsk, rökt skinka, prästost och syrad potatissallad. Om brunchens värdegrund. Vår brunch är poppis och vi är så glada att ni vill komma till oss. Välkommen till lagerhuset, en livlig restaurang där karaokebar stockholm många smaker möts. Brödpudding 80:- brioche, torkad frukt konjak, vallmofröglass, saltrostade hasselnötter och lönnsirap honungsknäck.

Vi förvaltar schnitzelklassikerna och utvecklar nya sensationella smakkombinationer. Ankknödel 90:- rimmad samt rökt anka i knödeldumpling, friterad brysselkål, dijonvinägrett; Rotsellerikrokett 90:- rotsellerikrokett, vitlöksdipp och. Hitta restaurangrecensioner, meny, priser, och öppettider för restaurangen på TheFork. För oss är hanteverket viktigt, att all mat lagas från grunden och att ingenting är halvfabrikat.

Gryta i bröd 170:- höstens rotfruktsgryta serveras i bröd, gulasch 170:- högrev, grillad paprika, crème fraiche, bröd. Caféet serverar enklare fika med stort fokus på grönt och på Lagerhusets kortsida huserar den centraleuropeiska restaurangen. Välkommen, vårt kök och vår bar präglas av levande världskultur och försöker hitta nya spår med lite yngre tankegångar. Vårt största mål är att kunna ge er alla en fin och god brunch, och det går tyvärr inte just. Du får gärna ta med dig egen mat, däremot har vi inte bestick eller mikrovågsugn att låna. Välkommen till Frilagrets kafé! Det kommer serveras en frukosttallrik med fralla, yoghurt med müsli, frukt och kaffe/te för. Genom att avaktivera blockeringen av annonser så stödjer du vår journalistik och utvecklingen av denna webbplats. Vi uppskattar det, tack.


Sitemap