Main Page Sitemap

Skolavslutning skytteskolan göteborg


skolavslutning skytteskolan göteborg

positiv utveckling och jag är glad att man vill satsa på skolan, för behovet är stort, säger Elisabeth Andreasson, rektor. Den här utbyggnaden skulle ha byggts för flera år sedan, säger Tomas Zeljko vars son går på skolan. Även om Tomas är positiv till planerna tycker han att det är extra viktigt att det utformas en miljö som är bra för alla de olika åldrarna som är tänkta att vistas på skolan. Rating is available when the video has been rented. I alla fall om stadsdelskontoret får som de vill. Vi kommer jobba för att sätta vår egen prägel på skolan och det är viktigt ha ett bra samarbete med föräldrarna för att kunna skapa en bra skolmiljö. This feature is not available right now.

Lucas Cranach de Oude - Wikipediaskolavslutning skytteskolan göteborg

Se hur vi får unga att växa på /foralla, loading. Det fanns en oro för att barnen skulle behöva byta skola flera gånger, först till mellanstadiet sedan högstadiet och på det sättet tappa samhörighet och kontinuitet, säger Tomas. Tanken är att skolan ska växa med eleverna, säger Mette Myrin, planeringsledare på stadsdelsförvaltningen. Please try again later. Inget är ännu beslutat men de siktar på att 800 elever ska kunna går på skolan. Tomas Zeljko hoppas även på att det här ska kunna skapa en tryggare miljö i hela området.

Stadsdelsförvaltningen Askim-Frölunda-Högsbo tillsammans med lokalförvaltningen börjat se över möjligheterna att bygga. Tanken är att skolan ska växa med eleverna. Watch Queue, queue _count total loading. Därför samarbetar vi med flera ideella organisationer som stöttar barn och ungdomar i skolan och hemma.


Sitemap