Main Page Sitemap

Helsingborg bibliotek låna


helsingborg bibliotek låna

perioden om ingen annan ställer sig. Beställ via formulär eller via Libris. Bibliotek Familjen Helsingborg, biblioteken i Åstorps kommun ingår i Bibliotek Familjen Helsingborg. Genom biblioteket får du ett talbokskonto i Legimus. Bibliotekets webbplats använder sig av cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera bättre. En beställning som görs före. Läs och ladda ner e-böcker, många av böckerna på Stockholms universitetsbibliotek är e-böcker. Du är ansvarig för böcker som lånas på ditt lånekonto.

helsingborg bibliotek låna

Vandrarhem helsingborg med hund, Postnord logistik helsingborg mineralgatan, Folktandvården väla helsingborg, Sånglektioner barn helsingborg,

Det innebär att du får tillgång till biblioteket även utanför de bemannade öppettiderna. Läs mer om Cykelbiblioteket i Helsingborg. Då är den reserverad för dig när den återlämnas på biblioteket. Vi vill också att de ska finnas olika tjänster, som hur en lär sig att navigera i det digitala samhället. Bor du i någon av kommunerna som ingår i Familjen Helsingborg kan du låna, hämta och lämna tillbaka på det bibliotek som passar dig bäst. Prylar som borrmaskiner och symaskiner. Förseningsavgifter, förseningsavgifter tas ut på försenade böcker med kö, och försenade böcker som omlånats 25 gånger. Köa på en utlånad bok, om du hittar en bok i katalogen som är utlånad, kan du ställa dig i kö på den. Alla kravbrev sänds till e-postadress som finns inlagd i lånesystemet. Det handla om att lära ut att använda en surfplatta eller betala räkningar över internet. Förseningsavgiften är 10 kr per bok och dag. Det är både bra för plånboken och miljön.

Denna möjlighet finns både på Åstorps och Kvidinge bibliotek. För att använda servicen krävs ett aktivt universitetskort samt en korrekt institutionsadress. Beställ skanning av material, så här beställer du skanning av material ur Stockholms universitetsbiblioteks samlingar. För att kunna låna böcker i utlåningsautomaten behöver du ha med ditt bibliotekskort. Efter två krav sänds räkning på boken, samt så tas en hanteringskostnad ut på 300 kronor. Du kan också själv låna om dina böcker på Mina sidor.

Helsingborg tågolycka, Helsingborgs snabbmat abu dhabi priser,


Sitemap