Main Page Sitemap

Helsingborgs festivalen


helsingborgs festivalen

I motsats till i torsdags är vädergudarna på arrangörernas sida. Hemmadamerna Monica Nilsson och Eva Ottosson missar inte gärna en Helsingborgsfestival. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Konserterna i kyrkan är en av årets nyheter och de är redan en succé, säger Andreas Meimermondt, projektledare på Helsingborgsfestivalen. Helsingborg Pianofestival är ett samarrangemang med Musik i Syd. Festivalen startade 1992 och hölls med olika evenemang, artistframträdande och marknadsstånd.

Stadsparken var under festivalen en "kulturpark" med teaterframträdanden, cirkusartister och barnföreställningar. Det här är en underbar stad i vanliga fall, men under festivalen lever den verkligen upp, säger Monica. Hotellrabatt, en annan nyhet för året är att mer långväga festivalgäster kan boka rum på centralt belägna best western Hotel Duxiana till rabatterat pris. Här framfördes även musik av lokala förmågor, ordbattle, spoken word och gatukonst. Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take new york butik umeå any responsibility for errors in the text. Det blir en god och trevlig blandning. Erbjudandet gäller endast till dess att tilldelade rum är uppbokade. Här fanns även den så kallade Tivoli-scenen med arrangemang från rockklubben. Ännu längre ner i hamnen, på Ångfärjeplatsen, börjar folk samlas framför den stora scenen i väntan på kvällen två stora namn - hemmabanden Von Benzo och The Sounds.

Inslag o musik i slutet av augusti. L gg den p samma datum som den gamla. Helsingborgs festivalen. It looks like you may be having problems playing this video.


Sitemap