Main Page Sitemap

Var på manhattan bor prinsessan madeleine


var på manhattan bor prinsessan madeleine

inte har rent mjöl i påsen? OM det är sant måste det ju vara en ganska stor och pinsam skandal för kungahuset. Se Hör skriver att prinsessan ska ha tvingat med Jonas på en resa till Thailand för att reda upp förhållandet, men att någonting gick fel under semestern och när de kom tillbaka till Sverige var förhållandet i princip slut. Detta är i alla fall en skvallerblogg och här handlar det om kändisskvaller med betoning på att det är just skvaller Och något som det skvallrats om i över en månad nu är att Jonas Bergström ska ha gjort en juristkollega på Vinge gravid. Efter påtryckningar från hovet naturligtvis.

Än så länge har jag inte lyckats få reda på var vi i Sverige kan få tag på jeansen men jag har mailat Genetic Denim och bett dem återkomma med svar. Mette-Marits rosa klänning är ju fan-fucking-tastic! Hon verkade ganska fascinerad och smickrad. Han bara log ansträngt och vinkade stelt. Jonas hade tredagarsskägg och Madde stack till USA med sitt Louis Vuitton-bagage och det ena med det tredje. Prinsessan Madeleine har varit förvånansvärt sedesam i tantigt beige. Med bara två veckor kvar till bröllopet gäller det ju att ligga i och pressa så man är brunast på festen. Annars borde hon väl stått fast vid sina plikter med högt huvud och mött medierna och hela svenska folket som ju faktiskt sympatiserade med henne.

Var bor ärkebiskopen
Ikea malm fåfänga makeup Bord Svart

Men frågan är om de HAR varit det. Så därför kan jag inte riktigt uppbringa någon form av vare sig entusiasm eller sorg över den här nyheten. Av respekt mot prinsessfamiljen, som helst av allt vill leva ett ostört liv, kommer vi inte att gå in närmare på område eller adress. Tiger och Elin, Sandra Bullock och Vanilla Gorilla, Kate Winslet och Sam Mendes, Halle och Gabriel, Kim och Gabriel, Kim och Reggie Bush, Jim Carrey och Jenny McCarthy, Jonas och Prinsessan Madeleine, Courteney och David, Al och Tipper Gore, Ashley och Cheryl Cole, Ola och. Med på omslaget är en bekymrad Jonas med hopknipt mun och en inklippt liten bild på en bedrövad Madde. 4 kommentarer Nu kommer svenska Se Hör med samma skvaller om prinsessan Madeleine som jag hört i flera månader långt innan det tog slut mellan henne och Jonas Bergström. Ja, vad mer kan man säga. Och fällde en liten tår vid själva vigseln. 6 kommentarer Redan på fredagkvällen blev det som tur var lite mer färg och lite mindre beige för kronprinsessan Victoria och hennes gäster på Fredrik Reinfeldts fest på Skeppsholmen. I senaste numret citerar tidningen en oerhört insatt källa som påstår att Jonas visste om Madeleines affär med Henrik redan innan han själv var otrogen med norskan Tora Uppström-Berg, men att båda beslöt att förlåta varandra och gå vidare.


Sitemap