Main Page Sitemap

Man och kvinna döda i lund flashback


man och kvinna döda i lund flashback

mord. Arbetet fortsätter på platsen med utredningsåtgärder och teknisk undersökning, skrev polisen på sin hemsida under måndagskvällen. Brott Två personer en man och en kvinna har hittats döda i en lägenhet i Lund.

Innan dess kan vi inte säga något med säkerhet. Martin Mederyd Hårdh/TT, de två döda är vuxna personer. Vid 15-tiden på måndagseftermiddagen larmades polis till en lägenhet. Förundersökningen om mord kvarstår tills vidare, säger Göransson.

Sushi hemkörning lund
Fäladsgården lund
Göra i lund på sommaren
New house lund

Nästa artikel inom Metro Music: Zara Larsson kan få musikexportpriset, mer om polis. I övrigt är polisen förtegen med detaljer. Polisen har inlett en förundersökning om mord. Anhöriga har kommit till platsen under eftermiddagen, påträffat dem där och larmat polisen, säger polisens presstalesperson Anna Göransson. En man och en kvinna har hittats döda i en bostad i, lund. De två döda är vuxna personer.

För att få en helt tydlig bild av vad som har hänt så kommer vi vara avhängiga av olika resultat från olika utredningsåtgärder; teknisk utredning och rättsmedicinska undersökningar. I lägenheten påträffades en död man och en död kvinna. Ni som känner till trakten: var ligger stenbrottet i förhållande till bebyggelse och är det ett område som folk brukar åka till, tex för att motionera eller vara i naturen? Ett område runt bostaden har spärrats av och polisens tekniker och utredare har arbetat i bostaden under eftermiddagen.


Sitemap