Main Page Sitemap

Charlotta lundblad insta


charlotta lundblad insta

: Med min första häst, Audina har jag ridit 3 SM-finaler. Blue Hors Hotline - Escudo II, Falco, hotell hellstens malmgård tripadvisor valack född 2006. Målsättning: Min kortsiktiga målsättning är att rida ett internationellt mästerskap under mitt sista young rider år nästa. Jag åker alltid hem från plantskoleträningarna med nya tips och idéer från Liane och de andra duktiga ryttarna. Tränar för: Kristian Von Krusenstierna och Liane Wachtmeister. She has competed internationally as a junior and youngrider with placements.

Charlotta lundblad insta
charlotta lundblad insta

Charlotta lundblad insta
charlotta lundblad insta

Boras zoo instagram
Denise lundin instagram

Styrkor och svagheter: Mina styrkor är att jag är envis, målmedveten och jag är duktig på att rida fram ett tryck i hästarna. Biografi, född: 1995, hästar: Headline, valack född 2007. Jag är också en tävlingsmänniska och drivs av att få framgångar på tävlingar. Vi har också varit med i det svenska landslaget som ved lunds vegan tog NM-brons och vi kvalade och red Falsterbo. Cookie Use and, data Transfer outside the. During autumn 2015 I will be training for Kyra Kyrklund in England. To be part of such a group of students that all have the same goal and ambitions is important since it can often get very lonely in this sport.

Pinchos gävle instagram,


Sitemap